Gala nachtuulkes 2019

zaalindeling

Voor veel commissies is het carnavalsseizoen al lang weer begonnen. Zo ook voor de galacommissie. De buutreedners, de dansers, zangers, band en alle andere vrijwilligers voor en achter de schermen zijn al tijden aan het oefenen.

Gala donderdag 31 januari tot en met zondag 3 februari

De gala’s zijn dit jaar van donderdag 31 januari t/m zondag 3 februari. Aanvang op donderdag, vrijdag en zaterdag is 20.00 uur. Op zondag wordt om 16.00 uur gestart.

De kaartverkoop is op zaterdag 26 januari van 16.30-17.30 uur voor leden. Ledenprijs is € 12,50.

Voor niet leden is de kaartverkoop op zondag 27 januari van 11.00-11.30 uur en kost het € 17,50.

Advies van het bestuur is om niet te vroeg aanwezig te zijn voor de kaartverkoop. Vanaf 13 uur is er iemand die je een nummer geeft bij binnenkomst. Als je weggaat vervalt het nummer. Je mag het nummer wel doorgeven aan iemand anders die gaat wachten.

De kaartverkoop wordt gehouden bij ’t Wubbenhof. Per persoon kunnen maximaal twee lidmaatschappen (en je eigen lidmaatschap) worden gebruikt om kaarten te kopen. Dus maximaal zes entreekaarten verkrijgbaar per persoon.
Wil je lid worden van de Nachtuulkes? Vul het formulier in op de website http://www.nachtuulkes.nl/word-lid/ en profiteer direct van het voordeel van leden. Het is ook mogelijk om lid te worden tijdens de verkoopdagen.

Kledingadvies voor de gala’s: Carnavalesk.

Het beloven weer geweldige voorstellingen te worden. Jullie zijn van harte welkom voor een gezellige avond met lachgarantie.

Tot ziens in het Uulnnust.