Uitslag loterij

1e prijs:      lotnummer 1438

2e prijs:      lotnummer 1115

3e prijs:      lotnummer 281

4e prijs:      lotnummer 1188

5e prijs:      lotnummer 518

6e prijs:      lotnummer 590

7e prijs:      lotnummer 764

8e prijs:      lotnummer 658

9e prijs:      lotnummer 43

10e prijs:    lotnummer 55

Lid van verdienste 2018

Harrie oude Elferink, Lid van Verdienste 2018

Harrie is wat we in de volksmond altijd zeggen een man van het eerste uur.

Hij loopt al vanaf de begin jaren mee bij C.V. de Nachtuulkes. In het begin liep hij enkele jaren mee met de Rv11 en is een van de weinigen die Guusje tot uitbater Guus heeft mee gemaakt. _DSC0363

Al snel viel Harrie op, door toen waarschijnlijk al zijn ritmische danspasjes binnen de Rv11 en werd hij daardoor gevraagd, om in 1978 Sik te worden van Hertog Frans 1 Blokhuis.

Zij vierden dit carnaval onder hun motto, “Bin ie allemaal present, dit joar gooit wie met bakstenen en cement”

Na dit jaar was Harrie niet meer te stoppen, en is hij een van de grondleggers geweest van de Oel’nbloazers. Samen met een groep enthousiaste mannen die echter geen noot konden lezen zijn ze in 1979 begonnen met verzorgen van de muzikale omlijsting voor de Nachtuulkes.

Harrie had het hoogtepunt nog niet bereikt,  en daarom werd hij in 1989 Hertog Harrie 2 samen met de helaas al overleden Sik Leo Schoolkate. Zij vierden in dit jaar carnaval onder het motto “Nig dramm’n of zeur’n noe geet ’t gebeure’n”

En dat Harrie iemand is die niet bij de pakken gaat neer zitten blijkt wel uit het feit, dat toen de Oel’nbloazers er mee stopten, Harrie in 1997 gewoon verder ging bij de nieuwe kapel “De Nachtploog” voor de muzikale omlijsting bij de Nachtuulkes.

Harrie heeft zich buiten zijn ritmische danspasjes bij de Rv11 en geproat en muzikale deuntjes op en naast het podium ook altijd zeer verdienstelijk gemaakt binnen de vereniging met zijn twee rechter handen. Hiervoor heeft hij jaren lang mee geholpen bij de Wagenbouw en zijn nog steeds zijn kunsten te bewonderen binnen de TC.

Maar iedereen zal Harrie herkennen aan het feit dat hij waarschijnlijk de enigste Hoogheid is aller tijden die nog keurig in zijn Hoogheidpakje past van 1989. We mogen Harrie gelukkig elk jaar nog steeds bewonderen in zijn keurig in de plooi gestreken grijze jasje met bijbehorende steek en natuurlijk de bijpassende blauwe veertjes.

Harrie oude Elferink is dan ook voor zijn inzet door de commissie “Lid van Verdienste” uitgeroepen tot Lid van Verdienste 2018

Hoogheden 2018, Marko I en sik Huub 2

hertog2018De Hoogheden zijn bekend! Na een spetterende show “De Oeln bakt”, kwamen Hertog Marko (met een K) Groener en sik Huub (met een u) Pot, tevoorschijn.

Hertog Marko Groener (44) is getrouwd met Thessa Groener Reerink en woonachtig in Denekamp. Thessa en Marko hebben 2 kinderen, Sepp (5) en Joep (2). Marko is Adviseur Huisvesting en Technisch beheer bij stichting Carmelcollege, Yender en Collectief onderhoud. Een bijzondere hobby van Marko is het houden van tropische vogels.  Van 2005 tot 2011 was Marko lid van de Raad van 11 en toneelmeester bij het gala. Daarna is hij, tot vorig jaar, toegetreden in het bestuur als voorzitter.
Sik Huub Pot (39) is getrouwd met Laura Pot Scholten, ook hij woont in Denekamp. Samen hebben ze 2 meiden Jasmijn (3) en Sophie (bijna 1). Huub is accountmanager bij Eglo Verlichting. Eén hobby van Huub is Mountainbiken.  In 2003 was hij al een keer sik van hertog Frank. In 2004 kwam hij in de raad van 11 waar hij in 2006 nachtvorst werd en een jaar later Vorst. Sinds 2017 is deze sik de nieuwe Voorzitter van de Nachtuulkes.
De beide dames zijn vriendinnen en de heren kennen elkaar sinds 2005 toen Marko in de rv11 kwam.  Hun motto is “Met disse oale en neije Veurzitter, met de roets oet de road van elf, geet dit jaor carnaval vanzelf” 

opkomsthertog_0283

PROCLAMATIE

Wie,  HERTOG  Marko 1e

48e Hertog van de Nachtuulkes 2018

Rentmeester  van de Bögelscamplaan

Trotse Papa van Ziene Jongs

Hoogvleeger in zien Vögelhok

Buurman van’t Oel’n nust

Beschermheer van de Karmelieten

Oalt veurzitter van de Oel’n

Bie de gratie van `t bestuur van de Nachtuulkes

en van Vorst Martijn met zie’n doarn Road van Elf,

kôss`n tot de 48e Hertog van de Nachtuulkes in ‘t joar 2017 / 2018,

loat oe wett ’n :

1e.  dat disse Kleurrijke Hertog bliere is dat Frank Hem dit joar hef keus’n!

2e.  dat’n Hertog, Huub met’n Gele Roos, de aanzoek hef doan um Sik te wónn!

3e.  dat Huub  Marko ooit har toozegt as hé Hertog won’n hé Sik zoll wen’n!

4e.  dat’n Hertog blie’j is dat he ok een jubileum Gala met kan maak’n!

5e.  dat’n Hertog en Sik dit Carnaval in de Loods goat    ‘Apres Skiën’!

6e.  dat’n Hertog kötter bie de Wub is goan woon’n en’n Sik nich!

7e.  dat’n neij’n Vorst wa bliej mag wean met zovöl begeleiding op’t podium!

8e.  dat ’n Hertog en Sik ’t cool vindt dat ze in 2 Joar de Residentie Slöttel hebt !

9e.  dat ’n Hertog hòpt dat Simpel nicht ’t ritme geveul van Sik Huub noa dót !

10e. dat dit Carnaval zo onmeunig köt is da’j elk Feestje wa met mot maak’n !

11e. dat’n Hertog en Sik echt van plan bint dit ok te doon !

alles onder ’t Motto;

Met’n oal’n -en neij’n veurzitter met roots in de Road van 11,

geet ’t carnaval dit joar vanzelf.