Lid van verdienste 2023


Dit jaar is Gerrit Bonke unaniem uitgeroepen tot Lid van Verdienste 2023.

Gerrit heeft voor het eerst kennisgemaakt met onze vereniging in 2006 als Hertog Gerrit de eerste. Samen met zijn Sik Gerard Kosse vierden zij carnaval onder het motto: “Met ‘n visboer en koerier maak ie dissn carnaval onmeunig völ plezier”.

Als Hertog woonde hij gedurende het seizoen alle bestuursvergaderingen bij. Dit beviel Gerrit zo goed dat hij in 2007 is toegetreden als bestuurslid. Eerst als algemeen bestuurslid en contactpersoon voor de wagenbouwcommissie en later als penningmeester.

Gerrit heeft 16 jaar lang in het bestuur gezeten en heeft met zijn positieve inbreng altijd de beste keuzes gemaakt voor de vereniging. Naast zijn bestuurlijke taken was Gerrit zoveel als mogelijk te vinden op de zaterdagen in het Bouwnust. Gerrit kwam hier niet alleen om te helpen maar ook voor de gezelligheid.

Naast bestuurslid en wagenbouwer is Gerrit met zijn KCD ook al een lange periode hoofdsponsor van onze vereniging. Gerrit is en blijft een écht Nachtuulke en dat maakt hem tot een uniek persoon want bij elke (ver)bouw van zijn bedrijfspanden maakt hij zoveel als mogelijk gebruik van bedrijven die ook sponsor zijn van de vereniging of de eigenaar/eigenaren zijn actief binnen onze vereniging. Hiermee laat Gerrit zien dat als je deel uitmaakt van de Nachtuulke-familie dit ook buiten het carnaval om wordt gewaardeerd en je dus ook bedrijfsmatig, vele voordelen krijgt.

Gerrit Bonke is dan ook voor zijn inzet door de commissie “Lid van verdienste”uitgeroepen tot lid van verdienste in het jaar 2023