Hertog en sik 2020 en 2021

Hertog Berth 1 is de 50ste Hertog van de Nachtuulkes en zwaait dit jaar de scepter samen met Sik Roy(Wissink).

De 50e Hertog van CV de Nachtuulkes uit Denekamp heeft zich zaterdagavond gepresenteerd in het bomvolle Uulkesnöst, ’t Wubbenhof in Denekamp.

Hertog Berth Stegeman (35) zwaait dit jaar de scepter bij de Nachtuulkes. Samen met Sik Roy Wissink (35).

Hertog Berth woont samen in Denekamp met Joyce, ze hebben twee zoons, Lenn (7) en Jim (5). Berth is eigenaar van Autobedrijf Stegeman in Oldenzaal. Zijn grootste hobby’s zijn: Zijn werk, tijd voor Joyce en de kinderen.

Sik Roy woont samen met Linda, ze hebben twee kinderen, Daan (5) en Lot (2). Roy is eigenaar van Installatiebedijf Wissink Techniek. Zijn grootste hobby’s zijn : Zijn werk, tijd voor Lynn en de kinderen.

De heren zijn al dik 10 jaar bevriend met elkaar. Berth is geboren in Hengelo, opgegroeid in Oldenzaal en voor zijn grote liefde Joyce een jaar of zes geleden verhuisd naar Denekamp. Roy is een geboren en getogen Denekamper. Zijn vader Herman was in 1987 al Sik bij de Nachtuulkes. Ze gaan het carnaval dit jaar voor onder hun motto:

Met disse garagehouder en installateur, knalt bie de Nachtoel’n de stopp’n deur.

Deze beide heren zijn inmiddels legendarisch. Afgetreden op 12 november 2021 zijn dit de langst zittende hoogheden ooit!